“Jeg hjælper virksomheder og organisationer med at sælge deres produkter og ydelser med tekster, der sætter indre tanker og billeder i gang. Tekster, der kommunikerer enkelt og  i øjenhøjde.”

 

Profil_krestina_2

Mit navn er Krestina Magdal, og jeg har et blødt punkt for historier. Historier, der handler om mennesker og produkter med holdning.

“Jeg tror på, at det er vigtigt at gøre sig umage. Og at være ærlig. Den gode kommunikation kommer nemlig indefra.”

Når du ser din læser i øjnene og har hjertet med i dit budskab, så smitter det af.  På den gode måde. En god tekst handler derfor ikke om mig. Den handler egentlig heller ikke om dig. Men om din læser.

Når jeg løser en tekstopgave, starter jeg derfor altid med research. For at kunne lave tekst, der engagerer og skaber tillid, skal jeg kende din forretning, markedet og din kernekunde.

Som tekstforfatter er det min opgave at optimere din virksomheds kommunikation. Kunsten er at skrive en spændende tekst, din læser har svært ved at ignorere, og som sætter gang i tanker, følelser og handling.

Det er (i meget korte træk) dét, jeg har arbejdet med, siden jeg fik mit første kommunikationsjob tilbage i 2005. I 2014 kastede jeg mig ud i en tilværelse som selvstændig tekstforfatter med speciale i design, livsstil og oplevelser.

Jeg næsten 20 års praktisk erfaring med tekstforfatning og arbejdet som tekstforfatter. Derudover har jeg erfaring som både projektleder og kommunikationsansvarlig i design- og møbelbranchen. Mine kernekompetencer er tekst og kommunikation til design- og livsstilsbranchen. Jeg skriver tekster til websites, kataloger, brochurer og nyhedsmails – på både dansk og engelsk.

Jeg er uddannet cand.ling.merc og har en master i international markedskommunikation fra Handelshøjskolen i Aarhus. Du kan se mit CV på LinkedIn.

Vil du vide mere?
Eller ønsker du et tilbud på, hvordan jeg kan hjælpe dig?

Jeg arbejder fra mit hjem i Gjellerup ved Herning, men jeg kører gerne for at møde dig til en snak.

Du kan enten sende en mail til km@krestinamagdal.dk eller ringe til mig på 26 15 60 36.