WEBTEKSTER, CASES, INTERN KOMMUNIKATION

“Samarbejdet med Krestina er helt i verdensklasse. Hun ved, hvem vi er, og hvad vi gerne vil have – og hun slipper ikke opgaven, før den er helt på plads.”

Easyfair skaber rum, der inspirerer. Rum, der gør din kunde nysgerrig og støtter dit salg. På messen. I butikken og i din shop in shop-løsning. Virksomheden hjælper virksomheder hele vejen fra de store kreative tanker til de små, praktiske detaljer. 

“Vi har valgt at bruge en ekstern tekstforfatter, fordi vi på ingen måde selv evner opgaven. Vi fik Krestina anbefalet af Design Fordi tilbage 2017, da vi skulle have nyt website. Krestina var hurtig til at forstå os, og dét vi gerne vil formidle. Hun føles som én af os. Hun kender os, huset og vores til tider skæve humor – og hun formår at omsætte den viden til ord, der afspejler, hvem vi er. Det gør det utroligt let for os, når vi skal bruge nye tekster – uanset om det er tekster til vores website eller til et julekort. 

Udover tekster til eksternt brug har Krestina også hjulpet os med tekster til en intern guide om vores arbejdsgange og processer i huset. Det var et stort men vigtigt projekt. Men det har også betydet, at Krestina nu kender os endnu bedre. 

Samarbejdet med Krestina er helt i verdensklasse. Hun ved, hvem vi er, og hvad vi gerne vil have – og så slipper hun ikke opgaven, før den er helt på plads. Vi tager derfor fat på hende hver gang, vi har et eller andet, der skal formuleres på skrift. Og vi vil til enhver tid anbefale hende til andre. Hun er en fornøjelse at arbejde med. Vi kan lide hendes tilgang, og hun har et skønt humør. 

Sagt helt kort: Hun giver os ro i maven, så vi kan gøre det, vi er bedst til.”

Jakob Nøddesbo

Konceptudvikler, Easyfair