A passion for Science

Frederiksen har været i den naturvidenskabelige branche siden 1954. Nogle vil måske kalde dem nørder.
Jeg kalder det passion. Det er det, du mærker, når du taler med virksomhedens medarbejdere. De er dedikerede – selv kalder de det: A passion for science.

Frederiksen om teksterne:

“Frederiksen sælger kvalitetsprodukter. Det skal vi også afspejle i vores marketingmaterialer. Da Frederiksen ikke har en intern tekstforfatter, har vi brug for en, som kan skrive tekster på et højt niveau. Det kan Krestina. Både på dansk og engelsk. Hun er imponerende hurtig til at sætte sig ind i nye forretningsgange og produkter, så hun kan forfatte de rigtige budskaber.
Krestinas har stor situationsfornemmelse og empati, hvilket gør hun kan tale og forstå alle typer mennesker. Hos Frederiksen er hun meget vellidt, både for sin faglighed men også sin personlighed. Krestina overholder altid deadlines, og oftest modtager vi teksterne før deadlines”.

Profilkataloget

“Frederiksen manglede et profilkatalog på engelsk, som kort og præcist beskriver virksomheden. Krestina talte med forskellige nøglepersoner og skrev efterfølgende teksten til kataloget.
Tekstens niveau og sprog ramte allerede i første korrektur det niveau, som Frederiksen havde ønsket. Efterfølgende har der været stor ros til det færdige katalog fra interne folk, kunder og forhandlere.

Samarbejdet omkring kataloget var, som det altid er med Krestina – behageligt og professionelt. Krestina har også rigtig god humor – hvilket ikke skader i et samarbejde.

Frederiksen kan kun anbefale Krestina som tekstforfatter, og vi er glade for, at hun er freelance, så vi også i fremtiden kan benytte hende til at skrive vores tekster”.

Pia Juul Jensen, marketingchef

Du kan se kataloget her