Tekster om velvære- og livsstil

Meraki er et unikt univers af velvære- og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Danmark. Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

Som tekstforfatter hjælper jeg Meraki med kreativ tekstforfatning på timebasis.

Læs mere om Meraki her

Meraki - tekster om livsstils- og velværeprodukter

Om samarbejdet & teksterne:

“
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Krestina. Med ganske få informationer er hun i stand til at omsætte vores brief til levende tekster, der matcher det medie og den målgruppe, som opgaven påkræver. Vores opgaver omhandler både tekster henvendt til B2B og B2C for 4 forskellige brands, herunder Meraki, og Krestina mestrer at differentiere teksterne på tværs af brands og kommunikationskanaler.

Vi har i perioder mere brug for en tekstforfatter end andre. Det er derfor et stort plus for os at omkostningerne til tekstforfatning er variable. Desuden er vigtigt for os at samarbejde med en tekstforfatter, der har interesse og forståelse for vores univers.

Vores samarbejde med Krestina fungerer helt upåklageligt. Krestina arbejder meget struktureret og overholder altid deadlines. Vi føler os som kunde højt prioriteret og et længerevarende samarbejde har gjort processen utrolig nem og tryg.”
Christine Lindgaard Bæk, Design & Marketing, House Doctor, Nicolas Vahé, Kreafunk og Meraki